Back
Մայր Էջ
ԱԲԿ
Ծրագրեր
Նորություններ
Գործունեություն
ԶԼՄ
Նվիրատություններ
Աջակցել Սկաուտների ծրագրերին
Նվիրատուի էջ
ՀՏՀ
Կապ
Մեր Մասին
Մայր Էջ
ԱԲԿ
Ծրագրեր
Նորություններ
Գործունեություն
ԶԼՄ
Նվիրատություններ
Աջակցել Սկաուտների ծրագրերին
Նվիրատուի էջ
ՀՏՀ
Կապ
Մեր Մասին
Նվիրաբերե'ք
Close
×
Ուսումնական ծրագիր
3 Sections
11 Lessons
Ընդմիշտ
Expand all sections
Collapse all sections
Խոհարարի և Մատակարար խմբի գործունեություն
6
2.1
Մատակարար Խմբակ – Խոհանոցի վերակարգ
2 ր
2.2
Խոհարար պատասխանատու
1 ր
2.3
Խոհանոցի մաքրության կանոնները
1 ր
2.4
Ինչպե՞ս պետք է մթերել սնունդը
3 ր
2.5
Ինչպե՞ս ստուգել սննդի պիտանելիությունը
6 ր
2.6
Ինչպե՞ս կանխել սննդի թունավորումը
5 ր
Սննդի պատրաստում
5
3.1
Սննդի պատրաստման եղանակներ
10 ր
3.2
Ընդհանուր գիտելիքներ
6 ր
3.3
Ինչպե՞ս գրավիչ և գեղեցիկ ճաշի սեղան զարդարել
10 ր
3.4
Ճաշերի պատրասում և սպասարկում
2 ր
3.5
Խոհարարական Խարույկի տեսակներ
10 ր
Քննություն
1
4.2
Խոհարարական կրծքանշանի քննություն
7 ր
17 Questions
This content is protected, please
login
and
enroll
in the course to view this content!
error:
Հեղինակայաին Իրավունքը պատկանում է ԱՐԱԼԵԶ ՀԿ-ին
Մուտք գործել Ձեզ հաշիվ
Մոռացել եք գաղտնաբառը՞
Հիշել ինձ